Pogoji uporabe spletnega mesta

Lastnik spletnega mesta www.kgbl.si (v nadaljevanju: spletno mesto) je Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana, Ižanska cesta 12, 1000 Ljubljana.

Splošna določba

Na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana smo spletno mesto postavili z namenom splošnega informiranja javnosti. Z ogledovanjem in uporabo tega spletnega mesta (brskanje, odpiranje povezav, branje vsebine, tiskanje obrazcev, …) potrjujete, da ste prebrali naše pogoje uporabe, da jih razumete ter da jih v celoti sprejemate ter se z njimi strinjate. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da našega spletnega mesta ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno ponovno preverite veljavne pogoje uporabe, ki so podrobneje navedeni v nadaljevanju, saj so ti zavezujoči.

Pogoji uporabe veljajo za celotno spletno mesto, vse njegove posamezne dele in vse podstrani.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in vsebine na spletnem mestu so informativne narave.

Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana si bo prizadeval za najboljše možno delovanje svojega spletnega mesta, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za njegovo nemoteno uporabo. Vsi obiskovalci spletnega mesta ga uporabljajo izključno na lastno odgovornost. Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana ne odgovarja za nobeno vrsto škode, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in vsebin na spletnem mestu ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana tudi ni odgovoren za kakršnekoli poškodbe (vključno za tiste, ki jih povzročijo virusi in druga škodljiva programska oprema) računalniške opreme, mobilnih telefonih in drugih aplikacij, s katerimi je možno dostopati do spletne strani.

Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana se bo po najboljših močeh trudil zagotavljati pravilnost, ažurnost in popolnost informacij in vsebin, ki so objavljene na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana lahko spletno mesto spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila ter ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Omejitev na osebno in nekomercialno rabo

Informacije in gradiva spletnega mesta so namenjene le za vašo osebno in nekomercialno rabo. Besedil, fotografij, videoposnetkov in drugih materialov, objavljenih na tem spletnem mestu, ne smete spreminjati, kopirati, distribuirati, prikazovati, izvajati, reproducirati, objavljati, licencirati, prenašati, prodajati ali ustvarjati iz njih izvedena dela. Dovoljeno je tiskanje ali prenašanje podatkov in materialov za nekomercialno branje in ogled.

Intelektualna lastnina in zaščita blagovnih znamk

Vse pravice so pridržane. Informacije in materiali na spletnem mestu so zaščiteni s pravicami intelektualne lastnine, ki so v lasti Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana.

Vse blagovne znamke na spletnem mestu so zaščitene, razen če lastnik spletnega mesta Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana ne določi drugače. To vključuje vse logotipe, znake in slogane lastnika. Uporaba znamk je dovoljena izključno ob predhodnem soglasju lastnika spletnega mesta Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana.

Prepovedana uporaba

Spletno mesto je prepovedano uporabljati za nezakonite namene oziroma namene, ki jih prepovedujejo pogoji uporabe.

Spletnega mesta ne smete uporabljati na noben način, ki bi lahko škodoval, onemogočil, preobremenil ali oviral delovanje spletnega mesta ali škodil Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana. Pošiljanje neželene ali zlonamerne elektronske pošte (npr. spam in phishing) na ali preko tega spletnega mesta je prepovedano. Prepovedano je na kakršenkoli način pridobivati nepooblaščen dostop do računalniških sistemov Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana s pomočjo vdorov, ekstrakcije gesel ali drugih metod.

Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana si pridržuje popolno pravico do odločanja ali določen način uporabe krši ta pravila in do ukrepanja po lastni presoji v primeru ugotovljenih kršitev.

Povezave na spletna mesta tretjih oseb

Spletno mesto lahko vsebuje povezave in reference na spletna mesta tretjih oseb. Na tak način povezana spletna mesta niso pod nadzorom Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana. V tem primeru Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana ne sprejema nobene odgovornosti za vsebino, funkcionalnost, spremembe in posodobitve kateregakoli povezanega spletnega mesta. Pri uporabi ali obisku povezanih spletnih mest je odgovornost Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana popolnoma izključena.

Uporaba piškotov

Spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij o uporabi piškotkov na tem spletnem mestu si lahko preberete na strani Informacije o piškotkih.

Varnost osebnih podatkov

Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana se zaveda pomena varnosti osebnih podatkov, zato s takšnimi podatki ravna skrbno in v skladu s predpisi, ki urejajo varnost osebnih podatkov. Več informacij o tem si lahko preberete na strani Izjava o zasebnosti.

Spremembe pogojev in določil

Občasno lahko posodobimo pogoje in določila v skladu s spremembami naših storitev in na podlagi povratnih informacij uporabnikov. Vse spremembe pogojev in določil bodo objavljene na tej spletni strani z navedbo datuma zadnje spremembe. V primeru večjih ključnih sprememb vas bomo obvestili z vidnim obvestilom na spletnem mestu.

Vprašanja in predlogi

Kakršnakoli vprašanja ali predloge glede pogojev uporabe spletnega mesta nam prosimo posredujte preko elektronske pošte info@kgbl.si.

Datum zadnje spremembe: April 2024